• CHOKOLADE
    • Bland din egen æske
    • Hjemmehygge pakker
    • Valentins Dag
    • Fastelavn
    • Chokoladeæsker
      • GOLD
      • Copper Collection
      • Rose Gold Collection
      • Silver Collection
      • Plantage-serie
      • RUBY
    • WOC, Øl og Vin
      • WOC Refill
      • WOC Tins
      • Vin og øl gaver
    • Tins
      • Tins
      • Pålægschokolade
    • Rene chokolader
      • Chokolade Plader
      • Miniplader
    • Flødeboller
    • Chokoladedrikke
    • Poser
    • For Børn
    • Firmagaver
      • Firmagaver Jul
      • Påskegaver
      • WOC gaver
  • WORLD OF ICECREAM
    • Bestil is
    • Om vores is
    • Ugens issortiment
  • CAFÉ
  • Gavekort
  • Events
  • Information
  • Forside
  • Shop
  • Om Peter Beier
    • Peter Beier Chokolade
    • Vision & Mission
    • Kakaoplantage
    • Presse
    • Is Koncept
  • Café / Booking
    • Book et bord i vores Cafebutikker
    • Bestil Take Away
  • Events
    • Arrangementer
    • Chokolade til særlige anledninger
    • Chokoladesmagning
    • Teambuilding/Chokoladekursus
  • Opskrifter
    • Opskrifter
      • Fastelavnsboller
      • Tebolle
      • Bananmuffin med chokolade
      • CUPCAKES
      • macrons
      • Brownie
      • Varm chokolade med ingefær
      • Gateau Marcel
      • COOKIES
      • CHOKOLADEHAVREGRØD
      • AZTEKERTÆRTE
      • CREME BRULÈE
      • BLONDIE
      • CHOCOLATESPREAD
      • CHOKOLADEVAFLER
      • SUND CHOKOLADE-AVOKADO MOUSSE
      • LUKSUS CHOKOLADE-KOKOS HAVREGRØD
      • CHAMPAGNETRØFFEL
      • A TRUE HUNTERS CHOCOLATE MOUSSE
      • ÆBLEKANEL TRØFFEL
      • Peter Beiers Chokoladekage
      • Peter Beiers Chokolade/Gorganzola sovs
      • CHOKOLADEDRESSING PALEOSTYLE
      • Kransekage
      • Surdejsboller
  • Kundeservice
    • Butikker
    • Kundeservice
    • Ledige stillinger
    • Nyhedsbrev
    • Gavekort vejledning
    • Handelsbetingelser
    • Betaling
    • Sponsorater
    • Garanti
    • Kontakt
    • Drive in service/click &collect
    • Onsdagsfristelser
    • Cookies
  • Forside
  • Shop
  • Om Peter Beier
    • Peter Beier Chokolade
    • Vision & Mission
    • Kakaoplantage
    • Presse
    • Is Koncept
  • Café / Booking
    • Book et bord i vores Cafebutikker
    • Bestil Take Away
  • Events
    • Arrangementer
    • Chokolade til særlige anledninger
    • Chokoladesmagning
    • Teambuilding/Chokoladekursus
  • Opskrifter
    • Opskrifter
      • Fastelavnsboller
      • Tebolle
      • Bananmuffin med chokolade
      • CUPCAKES
      • macrons
      • Brownie
      • Varm chokolade med ingefær
      • Gateau Marcel
      • COOKIES
      • CHOKOLADEHAVREGRØD
      • AZTEKERTÆRTE
      • CREME BRULÈE
      • BLONDIE
      • CHOCOLATESPREAD
      • CHOKOLADEVAFLER
      • SUND CHOKOLADE-AVOKADO MOUSSE
      • LUKSUS CHOKOLADE-KOKOS HAVREGRØD
      • CHAMPAGNETRØFFEL
      • A TRUE HUNTERS CHOCOLATE MOUSSE
      • ÆBLEKANEL TRØFFEL
      • Peter Beiers Chokoladekage
      • Peter Beiers Chokolade/Gorganzola sovs
      • CHOKOLADEDRESSING PALEOSTYLE
      • Kransekage
      • Surdejsboller
  • Kundeservice
    • Butikker
    • Kundeservice
    • Ledige stillinger
    • Nyhedsbrev
    • Gavekort vejledning
    • Handelsbetingelser
    • Betaling
    • Sponsorater
    • Garanti
    • Kontakt
    • Drive in service/click &collect
    • Onsdagsfristelser
    • Cookies
  • DK
  • UK
Peter Beier Chokolade A/S
0
  • CHOKOLADE
    • Bland din egen æske
    • Hjemmehygge pakker
    • Valentins Dag
    • Fastelavn
    • Chokoladeæsker
      • GOLD
      • Copper Collection
      • Rose Gold Collection
      • Silver Collection
      • Plantage-serie
      • RUBY
    • WOC, Øl og Vin
      • WOC Refill
      • WOC Tins
      • Vin og øl gaver
    • Tins
      • Tins
      • Pålægschokolade
    • Rene chokolader
      • Chokolade Plader
      • Miniplader
    • Flødeboller
    • Chokoladedrikke
    • Poser
    • For Børn
    • Firmagaver
      • Firmagaver Jul
      • Påskegaver
      • WOC gaver
  • WORLD OF ICECREAM
    • Bestil is
    • Om vores is
    • Ugens issortiment
  • CAFÉ
  • Gavekort
  • Events

Arrangementer

Chokolade til særlige anledninger

Chokoladesmagning

Chokoladefestival

Teambuilding/Chokoladekursus

Kontakt
  • Peter Beier Chokolade A/S
  • Ørsholt - Ørsholtvej 35 - Gurre
  • 3000 Helsingør
  • Danmark

  • Telefonnr.: 49 17 00 26
  • E-mail: pb@pbchokolade.dk

  • CVR-nummer: 26058007
Info
  • Peter Beier Chokolade
  • Vision & Mission
  • Kakaoplantage
  • Presse
  • Is Koncept
Følg os
Kontrol rapport Kontrol rapport
Din konto
  • Log ind
  • Opret bruger
  • Nyhedstilmelding
  • Dankort + VISA/Dankort
  • VISA Electron
  • MasterCard
  • VISA
  • JCB
  • American Express
  • MobilePay