Chokoladesmagning


Chokoladesmagning tilbydes nu også til enkeltpersoner!

 

DEN OVERDÅDIGE CHOKOLADESMAGNING

Kan afholdes i Axel Towers og Helsingør Bycenter

Chokoladesmagningen er en sjov, spændende og unik smagsoplevelse, som du kan dele med dine venner, kæreste, familie eller kollegaer, eller nyde helt selv.  

Forkæl smagsløgene ved at lade os tage dig med på en rejse af unikke smagsoplevelser inden for både rent og fyldt chokolade. 

Mens vi serverer og servicerer, holdes et foredrag om chokoladens rejse, og om hvordan vi arbejder med et bæredygtigt koncept kaldet fra-jord-til-bord. 

Lad os give dig en hel unik chokoladeoplevelse, samtidig med at du får en hel ny og spændende indsigt i chokoladens verden. 

Vi kan garantere, at det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris pr. person 349.-
Varighed ca. 1,5 time

min. 20 deltagere ved privat arrangerede smagninger 

Hvis du ønsker at afholde en smagning, har yderligere spørgsmål eller ønsker skriv til axeltowers@pbchokolade.dk eller ring til butikken på 44 22 59 55. 

Ved smagning I Helsingør skriv til helsingoer@pbchokolade.dk eller ring til butikken på 44 22 02 55

Der bliver tilbudt smagninger på følgende datoer:

1/9-24 kl. 16 afholdes i Axel Towers

6/10-24 kl. 16 afholdes i Helsingør Bycenter

3/11-24 kl. 16 afholdes i Axel Towers

1/12-24 kl. 16 afholdes i Helsingør Bycenter

5/1-25 kl. 16 afholdes i Axel Towers

2/2-25 kl. 16 afholdes i Helsingør Bycenter

 

VIRTUEL CHOKOLADESMAGNING
Vi tilbyder vores chokoladesmagninger virtuelle, da vi ikke synes afstand skal holde en fra, at have nogle hyggelig stunder og oplevelser sammen.

Til vores virtuelle chokoladesmagning vil vi forkæle jeres smagsløg og tage dig/jer på en rejse af unikke smagsoplevelser inden for både rent og fyldt chokolade.

I mens vil vi afholde et foredrag om chokoladens rejse, og om hvordan vi arbejder med et bæredygtigt koncept kaldet fra-jord-til-bord. 
Vi glæder os til at give dig/jer en hel unik chokoladeoplevelse, samtidig med, at du(I får en hel ny og spændende indsigt i chokoladens verden. 

Pris pr. person 499 kr.
Varighed ca. 1,5 time. 
Min antal deltager: 10 personer


Chokoladen vil bliver afholdt over Teams eller en platform, der passer dig/jer. Og vi sørger selvfølgelig for at sende chokoladesmagningspakken hjem til alle deltagere inden chokoladesmagningen afholdes.
For at høre mere eller ved interesse kontakt os på chj@pbchokolade.dk eller ring på 49 17 00 26