Kend din PB-chokolade
M = Mælk
N = Nødder
Æ = Æg

M = Mælk
N = Nødder
Æ = Æg
Hjerter
Lys chokoladetrøffel med nougat.
Mørk chokoladetrøffel med nougat og et pift af orange.
Gold chokoladetrøffel med gianduja og et strejf af pebermynte.
Hvid chokoladetrøffel med Grand Marnier creme og et hint af orange.
Pyramider
Lys chokoladetrøffel med nougat og hvid top.
Velsmagende goldcreme med kaffesmag.
Mørk chokoladetrøffel støbt i Gold chokolade.
Trøfler
Mørk chokoladetrøffel med cremet karamel, pyntet med ristede mandelflager.
Lys chokoladetrøffel med Hennessy Cognac. Rullet i laktose.
Lys chokoladetrøffel med rom og karamel, pyntet med ristede mandelflager.
Lys chokoladetrøffel med Hennessy Cognac. Rullet i kakaopulver.
Lys chokoladetrøffel med passion. Overtrukket med lys chokolade og pyntet med kakaonibs.
Hvid chokolade med nougat, pyntet med mørke chokoladestreger.
Lys chokoladetrøffel med Champagne og Brandy. Rullet i laktosepulver.
Mørk chokoladetrøffel med chili. Overtrukket med mørk chokolade og pyntet med paprikaflager.
Lys chokoladetrøffel med Calvados. Rullet i kakaopulver.
Lys chokoladetrøffel med Brandy. Overtrukket med lys chokolade og pyntet med chokoladesplitter.
Nøddeplatter
Mørk chokolade pyntet med valnød, pistacienødder og mandel.
Lys chokolade pyntet med valnød, pistacienødder og mandel.
Gold chokolade pyntet med valnød, pistacienødder og mandel.
Hvid chokolade pyntet med valnød, pistacienødder og mandel.
For børn og barnlige sjæle
71,6% mørk chokolade.
Lys mælkechokolade.
Gold chokolade (karamelliseret hvid chokolade).
Hvid chokolade.
Diamanter
Lys chokolade med kaffe og karamel.
Mørk chokolade med pebermynte.
Gold chokolade med flydende karamel.
Hvid chokolade med flydende karamel og lakrids.
Marcipan
Peter Beiers egen marcipan på 75% mandler. Overtrukket med mørk chokolade og pyntet med kakaonibs.
Peter Beiers egen marcipan på 75% mandler med Brandy. Overtrukket med mørk chokolade og pyntet med valnød.
Peter Beiers egen marcipan på 75% mandler. Syltet blomme i Calvados på marcipanbund. Overtrukket med lys chokolade og pyntet med lyse chokoladeflager.
Peter Beiers egen marcipan på 75% mandler med Grand Marnier på en bund af hvid chokolade. Overtrukket med mørk chokolade.
Diverse
Fondant med rom og safran. Støbt i mørk chokolade.
Flydende karamel, støbt i lys chokolade.
Kokos med et strejf af Brandy. Overtrukket med mørk chokolade og drysset med kokos.
Nougat med fløde, overtrukket med lys chokolade.dk
Syltet ingefær overtrukket med mørk chokolade.
Ristede mandler vendt i mørk chokolade.
Flødekaramel overtrukket med lys chokolade.
Fransk nougat med mandel, tranebær og pistacienødder, overtrukket med mørk chokolade.
Syltet pommeransskal overtrukket med mørk chokolade.
Flødeboller
Klassisk flødebolle med mørk chokolade på en marcipanbund.
Klassisk flødebolle overtrukket med mørk chokolade på en bund af marcipan, pyntet med kokos.
Skum med espressokaffe overtrukket med mørk chokolade på en marcipanbund, pyntet med kaffekrokant.
Klassisk skum overtrukket med lys chokolade på en flødekaramelbund, pyntet med hasselnøddekrokant.
Skum med jordbær overtrukket med lys chokolade på en marcipanbund, pyntet med tørrede jordbær.
Petit Four Pyramider
Lys chokolade med flydende karamel, pyntet med hvide chokoladepletter, på en bund af kokos.
Blød cheesecake med citron, på en bund af hasselnøddekrokant. Støbt i hvid chokolade.
Flydende saltkaramel, pyntet med mørke chokoladepletter, på en bund af hasselnøddekrokant. Støbt i lys chokolade.
Flydende karamel og lakrids, pyntet med mørke chokoladepletter på en bund af kakaonibs. Støbt i hvid chokolade.
Mørk chokoladeganache blandet med goldcreme, pyntet med mørke chokoladepletter på en bund med hasselnøddekrokant med kaffe. Støbt i Gold chokolade.