Kransekagedej:
600g Peter Beier Marcipan
240g Sukker
2 æggehvider
Glasur:
1 æggehvide
150g flormelis
Pynt:
Peter Beier chokoladetrøfler
Fremgangsmåde:
Alle kransekagedejens ingredienser æltes sammen til en ensartet masse. Lad gerne massen stå på køl så den er nem at rulle ud. Dejen er perfekt til både kransekagestænger, kransekagetårne eller det mere avancerede overflødighedshorn. Rul massen ud til stænger og giv dem et let tryk i en skrå vinkel så de bliver trekantede i formen. Skal der laves kransekagetop skal kransekagestykkerne samles i ringe af forskellige størrelser. Skal der laves overflødighedshorn skal der formes en hestesko af noget af dejen, som kan støtte hornet.
Bag kransekagerne i ovnen på 220 grader i 6-8 minutter, men pas på at de ikke bliver for mørke i bunden. Stil evt. en ekstra bageplade nederst i ovnen.
Når stykkerne er kølet af kan der pyntes med glasur i cornet. Til sidst pyntes kransekagen med smukke chokoladetrøfler.