• CHOKOLADE
    • Bland din egen æske
    • Påskehygge pakker
    • Påske 2021
      • Påske Collection
      • Æg i cellofan
    • Chokoladeæsker
      • Copper Collection
      • Rose Gold Collection
      • Silver Collection
      • Plantage-serie
    • WOC og Vin
      • WOC Refill
      • WOC Tins
      • Vin gaver
    • Tins
      • Tins
      • Pålægschokolade
    • Rene chokolader
      • Chokolade Plader
      • Miniplader
    • Flødeboller
    • Chokoladedrikke
    • Poser og kort
    • For Børn
    • Firmagaver
      • Firmagaver Jul
      • Påskegaver
      • WOC gaver
  • WORLD OF ICECREAM
    • Bestil is
    • Om vores is
    • Ugens issortiment
  • CAFÉ
    • TAKE-AWAY
  • Gavekort
  • Events
  • Information
  • Forside
  • Shop
  • Om Peter Beier
    • Peter Beier Chokolade
    • Vision & Mission
    • Kakaoplantage
    • Presse
    • Is Koncept
  • Café / Booking
    • Book et bord i vores Cafebutikker
    • Grand Opening Hørsholm Midtpunkt
  • Events
    • Arrangementer
    • Chokolade og is til særlige anledninger
    • Chokoladesmagning
    • Teambuilding/Chokoladekursus
  • Opskrifter
    • Opskrifter
      • Fastelavnsboller
      • Tebolle
      • Bananmuffin med chokolade
      • CUPCAKES
      • macrons
      • Brownie
      • Varm chokolade med ingefær
      • Gateau Marcel
      • COOKIES
      • CHOKOLADEHAVREGRØD
      • AZTEKERTÆRTE
      • CREME BRULÈE
      • BLONDIE
      • CHOCOLATESPREAD
      • CHOKOLADEVAFLER
      • SUND CHOKOLADE-AVOKADO MOUSSE
      • LUKSUS CHOKOLADE-KOKOS HAVREGRØD
      • CHAMPAGNETRØFFEL
      • A TRUE HUNTERS CHOCOLATE MOUSSE
      • ÆBLEKANEL TRØFFEL
      • Peter Beiers Chokoladekage
      • Peter Beiers Chokolade/Gorganzola sovs
      • CHOKOLADEDRESSING PALEOSTYLE
      • Kransekage
      • Surdejsboller
  • Kundeservice
    • Butikker
    • Kundeservice
    • Ledige stillinger
    • Nyhedsbrev
    • Gavekort vejledning
    • Handelsbetingelser
    • Betaling
    • Sponsorater
    • Garanti
    • Kontakt
    • Drive in service/click &collect
    • Onsdagsfristelser
    • Cookies
  • Forside
  • Shop
  • Om Peter Beier
    • Peter Beier Chokolade
    • Vision & Mission
    • Kakaoplantage
    • Presse
    • Is Koncept
  • Café / Booking
    • Book et bord i vores Cafebutikker
    • Grand Opening Hørsholm Midtpunkt
  • Events
    • Arrangementer
    • Chokolade og is til særlige anledninger
    • Chokoladesmagning
    • Teambuilding/Chokoladekursus
  • Opskrifter
    • Opskrifter
      • Fastelavnsboller
      • Tebolle
      • Bananmuffin med chokolade
      • CUPCAKES
      • macrons
      • Brownie
      • Varm chokolade med ingefær
      • Gateau Marcel
      • COOKIES
      • CHOKOLADEHAVREGRØD
      • AZTEKERTÆRTE
      • CREME BRULÈE
      • BLONDIE
      • CHOCOLATESPREAD
      • CHOKOLADEVAFLER
      • SUND CHOKOLADE-AVOKADO MOUSSE
      • LUKSUS CHOKOLADE-KOKOS HAVREGRØD
      • CHAMPAGNETRØFFEL
      • A TRUE HUNTERS CHOCOLATE MOUSSE
      • ÆBLEKANEL TRØFFEL
      • Peter Beiers Chokoladekage
      • Peter Beiers Chokolade/Gorganzola sovs
      • CHOKOLADEDRESSING PALEOSTYLE
      • Kransekage
      • Surdejsboller
  • Kundeservice
    • Butikker
    • Kundeservice
    • Ledige stillinger
    • Nyhedsbrev
    • Gavekort vejledning
    • Handelsbetingelser
    • Betaling
    • Sponsorater
    • Garanti
    • Kontakt
    • Drive in service/click &collect
    • Onsdagsfristelser
    • Cookies
  • DK
  • UK
Peter Beier Chokolade A/S
0
  • CHOKOLADE
    • Bland din egen æske
    • Påskehygge pakker
    • Påske 2021
      • Påske Collection
      • Æg i cellofan
    • Chokoladeæsker
      • Copper Collection
      • Rose Gold Collection
      • Silver Collection
      • Plantage-serie
    • WOC og Vin
      • WOC Refill
      • WOC Tins
      • Vin gaver
    • Tins
      • Tins
      • Pålægschokolade
    • Rene chokolader
      • Chokolade Plader
      • Miniplader
    • Flødeboller
    • Chokoladedrikke
    • Poser og kort
    • For Børn
    • Firmagaver
      • Firmagaver Jul
      • Påskegaver
      • WOC gaver
  • WORLD OF ICECREAM
    • Bestil is
    • Om vores is
    • Ugens issortiment
  • CAFÉ
    • TAKE-AWAY
  • Gavekort
  • Events
  • Forside
  • /
  • Nyhedstilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde formularen nedenfor.


Afmeld

Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret. Hvis du gerne vil afmelde dig nyhedsbrevet, så kan det gøres her fra vores website.

Kontakt
  • Peter Beier Chokolade A/S
  • Ørsholt - Ørsholtvej 35 - Gurre
  • 3000 Helsingør
  • Danmark

  • Telefonnr.: 49 17 00 26
  • E-mail: pb@pbchokolade.dk

  • CVR-nummer: 26058007
Info
  • Peter Beier Chokolade
  • Vision & Mission
  • Kakaoplantage
  • Presse
  • Is Koncept
Følg os
Kontrol rapport Kontrol rapport
Din konto
  • Log ind
  • Opret bruger
  • Nyhedstilmelding
  • Dankort + VISA/Dankort
  • VISA Electron
  • MasterCard
  • VISA
  • JCB
  • American Express
  • MobilePay