Chokolade til særlige anledninger

Vores chokolader passer perfekt til særlige anledninger: Bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfesten eller fødselsdage.


 

 LEJ FLØDEBOLLETÅRN

 Vores flødebolletårn er perfekt til festlige anledning. Om det er til bryllup, konfirmation eller  fødselsdag, kan vi garantere at Peter Beier Chokolades flødebolletårn bidrager til at give en festlig  stemning.

 Peter Beiers nyfortolkning af den klassiske danske flødebolle er 100% håndlavet i den samme  kompromisløse kvalitet som vores kendte chokolader.

 Den første flødebolle, som nogensinde er lavet i støbt form, muliggør den meget høje kvalitet. Ud over den klassiske skum, som findes både i den enkle flødebolle og kokosvarianten, fås en lækker lakrids-,  en skøn mocca – og en indtagende jordbærvariant.

 

 Lejen af flødebolletårnet er 12 kr. pr. miniflødebolle eller 30 kr. pr. store flødebolle - du betaler  derfor kun for de flødeboller, du skal bruge. Der skal betales et depositum på 1.000 kr. på tårnet  ved afhentning, som kan tilbageholdes, hvis der forekommer skade eller ved manglende rengøring  af tårnet. Flødebolletårnet er enkelt og nemt at opstille. 

 For nærmere information og bestilling, kontakt os på 49 17 00 26 eller pr. mail på  pb@pbchokolade.dk.