• CHOKOLADE
    • Bland din egen æske
    • Gourmet Flødeboller
    • Årets julevarer 2025
    • Chokoladeæsker
      • Signatur æsker
      • Plantage-serie
      • Sæson chokolade
    • Black Week
    • WOC
      • WOC Refill
      • WOC Tins
    • Tins
    • Rene chokolader
      • Chokolade Plader
      • Pålægschokolade
    • Poser og kort
    • For Børn
    • Firmagaver
      • Julegaver
      • Oplevelser & gavekort
      • Personliggør din firmagave
    • Kend din PB-Chokolade
  • WORLD OF ICECREAM
  • CAFÉ
    • TAKE-AWAY
    • BOOK BORD
  • Gavekort
  • Events
    • Chokoladeforedrag
    • Chokoladesmagning
    • Lej din egen isdisk
    • Lej din egen Moët isvogn
  • Information
  • Forside
  • Shop
  • Om Peter Beier
    • Peter Beier
    • Vision & Mission
    • Kakaoplantage
    • Presse
  • Café / Booking
  • Opskrifter
    • Opskrifter
      • Fastelavnsboller
      • TEBOLLE
      • Bananmuffin med chokolade
      • CUPCAKES
      • MACARONS
      • Brownie
      • Varm chokolade med ingefær
      • GATEAU MARCEL
      • COOKIES
      • CHOKOLADEHAVREGRØD
      • AZTEKERTÆRTE
      • CREME BRULÈE
      • BLONDIE
      • CHOCOLATESPREAD
      • CHOKOLADEVAFLER
      • SUND CHOKOLADE-AVOKADO MOUSSE
      • LUKSUS CHOKOLADE-KOKOS HAVREGRØD
      • CHAMPAGNETRØFFEL
      • A TRUE HUNTERS CHOCOLATE MOUSSE
      • ÆBLEKANEL TRØFFEL
      • Peter Beiers Chokoladekage
      • Peter Beiers Chokolade/Gorganzola sovs
      • CHOKOLADEDRESSING PALEOSTYLE
      • Kransekage
      • Surdejsboller
  • Kundeservice
    • Butikker
    • Kundeservice
    • Ledige stillinger
    • Gavekort vejledning
    • Handelsbetingelser
    • Betaling
    • Sponsorater
    • Garanti
    • Kontakt
    • Cookies
  • Kend din PB-chokolade
  • Forside
  • Shop
  • Om Peter Beier
    • Peter Beier
    • Vision & Mission
    • Kakaoplantage
    • Presse
  • Café / Booking
  • Opskrifter
    • Opskrifter
      • Fastelavnsboller
      • TEBOLLE
      • Bananmuffin med chokolade
      • CUPCAKES
      • MACARONS
      • Brownie
      • Varm chokolade med ingefær
      • GATEAU MARCEL
      • COOKIES
      • CHOKOLADEHAVREGRØD
      • AZTEKERTÆRTE
      • CREME BRULÈE
      • BLONDIE
      • CHOCOLATESPREAD
      • CHOKOLADEVAFLER
      • SUND CHOKOLADE-AVOKADO MOUSSE
      • LUKSUS CHOKOLADE-KOKOS HAVREGRØD
      • CHAMPAGNETRØFFEL
      • A TRUE HUNTERS CHOCOLATE MOUSSE
      • ÆBLEKANEL TRØFFEL
      • Peter Beiers Chokoladekage
      • Peter Beiers Chokolade/Gorganzola sovs
      • CHOKOLADEDRESSING PALEOSTYLE
      • Kransekage
      • Surdejsboller
  • Kundeservice
    • Butikker
    • Kundeservice
    • Ledige stillinger
    • Gavekort vejledning
    • Handelsbetingelser
    • Betaling
    • Sponsorater
    • Garanti
    • Kontakt
    • Cookies
  • Kend din PB-chokolade
  • DK
  • UK
Peter Beier Danmark
0
  • CHOKOLADE
    • Bland din egen æske
    • Gourmet Flødeboller
    • Årets julevarer 2025
    • Chokoladeæsker
      • Signatur æsker
      • Plantage-serie
      • Sæson chokolade
    • Black Week
    • WOC
      • WOC Refill
      • WOC Tins
    • Tins
    • Rene chokolader
      • Chokolade Plader
      • Pålægschokolade
    • Poser og kort
    • For Børn
    • Firmagaver
      • Julegaver
      • Oplevelser & gavekort
      • Personliggør din firmagave
    • Kend din PB-Chokolade
  • WORLD OF ICECREAM
  • CAFÉ
    • TAKE-AWAY
    • BOOK BORD
  • Gavekort
  • Events
    • Chokoladeforedrag
    • Chokoladesmagning
    • Lej din egen isdisk
    • Lej din egen Moët isvogn
  • Forside
  • /
  • Nyhedstilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde formularen nedenfor.


Afmeld

Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret. Hvis du gerne vil afmelde dig nyhedsbrevet, så kan det gøres her fra vores website.

Kontakt
  • Peter Beier Danmark
  • Ørsholt Gods - Ørsholtvej 35 - Gurre
  • 3000 Helsingør
  • Danmark

  • Telefonnr.: 49 17 00 26
  • E-mail: kundeservice@pbchokolade.dk

  • CVR-nummer: 19486095
Info
  • Peter Beier
  • Vision & Mission
  • Kakaoplantage
  • Presse
Følg os
Kontrol rapport Kontrol rapport Kontrol rapport
Din konto
  • Log ind
  • Opret bruger
  • Nyhedstilmelding
  • Dankort + VISA/Dankort
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • VISA
  • JCB
  • MobilePay