RUBY CHOKOLADE

SÅ ER DEN HER ENDELIG - RUBY CHOKOLADEN!!!

Vi har i den seneste tid gået med en sød lille syndig hemmelighed, som vi nu er klar til at dele med jer alle.

 

Fredag d. 13 april kl. 10.00 slog Peter Beier Chokolade, som de første i Danmark, dørene op for den nye revolutionerende chokolade kaldet ”RUBY CHOCOLATE”.

 

Indtil nu har der været tre slags chokolader: mørk, lys og hvid chokolade, som blev udviklet i henholdsvis 1821, 1875 og 1930. For første gang i over 80 år er det nu lykkedes at skabe en 4. variant - en helt ny type chokolade som ser markant anderledes ud, end dem vi kender. Som de første og eneste i hele Norden præsenterer Peter Beier Chokolade den nye revolutionerende og naturlige ’Ruby Chokolade’.

 

Den nye pige i klassen ’Ruby’ har den smukkeste lyserøde farve. Ruby har ingen E-numre eller farvestoffer, hun er en ren naturlig skønhed, baseret på den nye rødlige Ruby-kakaobønne, som giver chokoladen den helt naturlige lyserøde farve og en let, syrlig smag med søde og naturlige noter af bær.