BANANMUFFIN MED CHOKOLADE

INGREDIENSER, 10 stk.

  • 3 stk. bananer, modne

  • 2 æg

  • 150 g. sukker

  • 1 dl. smagsneutral olie

  • 1 tsk. vaniljesukker

  • 250 g. hvedemel

  • 2 tsk. bagepulver

  • 1 knivspids salt

  • 170 stk. cacaofrugter (170 g.) PB Blend 71,6% chokolade

 

DEJEN

Mos bananerne og rør dem med æg og sukker. Hæld olien i dejen, mens du pisker den let sammen med en gaffel. Tilsæt vaniljesukker, hvedemel og bagepulver og pisk fort- sat med en gaffel til en ensartet dej. Hak chokoladen groft og vend den i dejen.
Fordel dejen i en fast muffinform, som er smurt med olie og bag dem ved 200 grader varmluft i 8 -10 minutter.

Serveres lune.